Wat is Chrysocolla?

Ja, het is tijd om ook dit deel van mijn activiteiten in een website neer te zetten. Enerzijds natuurlijk om kenbaar te maken wat ik organiseer op het vlak van healingen, meditaties en spirituele groepen. Anderzijds om duidelijk te maken dat dit echt iets anders is dan FKC. Vandaar echt een apart onderdeel, met een aparte naam: Chrysocolla.
De naam komt van mijn eerste grote kristal die ik ooit gekocht heb. Hij heeft mijn groeiproces mee in gang geduwd en mijn spirituele weg een grote boost gegeven. De naam betekent ‘goud-lijm’.

Binnen FKC gebruiken we het testen om de oorzaak, het onderliggende van klachten uit te pluizen.
Dezelfde techniek kan je gebruiken om met de juiste gidsen te communiceren over het heden en de toekomst. Daar is het natuurlijk nog een groter probleem om juist te testen. Enerzijds ligt de toekomst niet vast. De toekomst is een veld vol mogelijkheden waardoor je het steeds over ‘waarschijnlijkheden’ hebt en niet over ‘feiten’. Daarnaast kan en mag je niet altijd alles weten. De gidsen geven geen info die bv. zou storen in een les, bij een ervaring die jouw ziel wil komen doen in dit leven, …
Toch kan deze info vaak een grote meerwaarde zijn.

Terwijl ik het testen ontwikkelde, heb ik mij ook toegelegd op het ontwikkelen van een talent dat velen van ons hebben: helderweten. Daardoor kan je makkelijker info van de gidsen krijgen in een vorm van ‘weten’. Inderdaad: channelen of schouwen. Ook daar kan je dezelfde valkuilen tegenkomen als bij het testen. Maar het is wel makkelijker om vlotter info door te krijgen. 

Zeker als ik ‘aan het werken ben’ op vraag van de gidsen – of het nu in een kleine groep is of in een grote healing van de aarde – staat mijn informatiekanaal goed open en kan ik heel vlot info doorkrijgen. Daardoor kunnen we in deze groepen kort op de bal spelen en doen wat er op dat moment nodig is. Dat maakt deze groepen extra waardevol.

Healing van de Aarde

In kader van het proces waar Gaia, de aarde, en de mensheid nu in zitten, organiseer ik vier keer per jaar een ‘healing van de aarde’ op verzoek van de gidsen. Ze vinden plaats telkens op zondagvoormiddag rond de equinox van 21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december. 

We starten telkens met een meditatie of een visualisatie. Dit is niet alleen een geschenk voor jezelf, maar ook een voorbereiding voor de eigenlijke healing. Hierdoor word je wat sterker of groter of zelfverzekerder of stabieler of meer geheeld of … ‘iets’ waardoor je krachtiger aan de healing kan deelnemen.
Na de pauze volgt dan de eigenlijke healing waarbij we onze energie verbinden, mekaar versterken en zo samen een heel krachtig signaal neerzetten. Die energie werkt soms als accupunctuurnaald naar het centrum van de aarde, soms als zendmast het universum in, soms als beiden. Ik krijg tijdens deze healing ook info door over ‘waar’ we juist dan op aan het werken zijn; en dat deel ik met de groep.
Op het einde volgt er nog een kleine nabespreking.

Deze healing is gratis en voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen FKC-er te zijn, geen les gevolgd te hebben, geen cliënt te zijn.

Alle info over de data en het inschrijven vind je hieronder.

"Kom gerust eens deelnemen aan een Healing van de Aarde."

Interesse? Maar misschien nog niet goed weten of het iets voor jou is? Kom zeker eens een keertje meedoen. Maar hier kan je ook al eens een meditatie rustig thuis proberen.

Dit is de meditatie die ik voor de healing van de aarde van maart 2023 doorgekregen had en die ik nadien op film heb gezet.

De bovenstaande meditatie is een hele krachtige die je maar sporadisch mag doen. De kortere versie van deze douche van jade is ook heel waardevol en mag wel regelmatig gebeuren. Vandaar dat ik deze ook op film heb gezet.

Het is altijd makkelijker om te luisteren naar een meditatie dan om ze zelf te doen. En dat is nog een meerwaarde ook. Vandaar hier: een kwartier lang de douche van jade.

Misschien is het voor jou gemakkelijk om de meditatie zonder beeld te kunnen beluisteren. Klik dan hier op de play-knop:

Heb je graag de meditatie altijd bij de hand, zelfs als je offline bent, download het mp3 bestandje dan op je computer of telefoon:

Data en inschrijven

Deze healing is gratis en voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen FKC-er te zijn, geen les gevolgd te hebben, geen cliënt te zijn. 
Je kan inschrijven via onderstaande balken, tot 14 dagen voor de betreffende healing. Je inschrijving komt dan in je ‘winkelrugzakje’ en wordt verwerkt via de shop, maar je dient niets te betalen. Je krijgt ook een mail om een wachtwoord aan te maken voor je account. Zo kan je terugvinden waar je je voor ingeschreven had.

Gesloten Groepen

Wat?

Daarnaast zit ik nog in meerdere ‘kleine’ groepen, ook gestart op vraag van de gidsen. Groepen van 3 tot 13 personen, die jaarlijks tot meerdere keren per jaar samenkomen, binnenskamers of in de natuur, hier of op verplaatsing, kort of langer….

Ik organiseer de praktische kant van de groep, maar tijdens de bijeenkomsten heeft iedere deelnemer zijn of haar inbreng. Velen van hen zijn ook getalenteerd qua weten, voelen, aanvoelen… of kunnen al testend communiceren met de gidsen. En in een kleine groep kan het makkelijker dat we dan echt samenwerken, samen communiceren en samen het moment laten ontstaan.

Aangezien deze groepen niet vrij toegankelijk zijn, geef ik er hier niet meer uitleg over. Enkel wat sfeerfoto’s….

Proces van de Aarde

Waar we staan

In het kort: zowel Gaia, de levende aarde, als de mensheid zitten in een gepland proces waarbij we eerst in bewustzijn gezakt zijn, tot helemaal in de diepte van 3D. Sinds de laatste zondvloed zijn we weer aan het stijgen. En ja, op 21 december 2021 zijn we aangekomen in ‘5D’, zoals de Maja’s voorspeld hadden.

Op zich is natuurlijk alles hier nog fysiek 3D. En daarom dat de term ‘5D’ nogal verwarring schept. Er is niks veranderd aan de fysieke wereld waarbij onze materie zich nog in 3 dimensies toont (lengte, breedte en hoogte). Maar er is wel een stijging gebeurd in ‘bewustzijn’, en dat wordt aangeduid met ‘densiteit’, dus ook een D. En dan klopt het wel dat ‘Aarde’ naar 5D gegaan is.

Deze bewustzijnsstijging van Gaia geeft ‘de mensen’ de mogelijkheid om ook in bewustzijn te stijgen. Uiteindelijk gaan we dat allemaal ook doen. Maar in deze overgangsperiode is al een deel van de mensheid dat al aan het doen en een deel nog niet. Dat maakt het nu wat moeilijker om samen te leven…

Waar we naar toe gaan

In dit proces van Gaia is de volgende grote overgang ook al gekend. Dat zal de overgang naar 7D zijn, en die valt op 21 maart 2033. Dus dat is heeeeel snel na de vorige overgang. Dat was een keuze. Aarde wil snel ‘de grote kuis’ doen: alles wat niet meer juist is / dient / werkt… mag weg en vervangen worden door een juistere manier van samenleven. Zo’n grote kuis geeft een tijd van chaos en het is niet goed als zo’n tijd lang duurt. Maar dat maakt het nu wel even heftig.
Anderzijds is de overgang die nu zal komen ook een overgang van ‘meer materiële thema’s’ naar ‘meer morele thema’s’ en dat is een grote shift. En een grote overgang kan je makkelijker pakken in een grote swung, met een grote versnelling. Daarom dat we nu zo ‘snel’ gaan en de bewustzijnsstijgingen zich snel opvolgen.

Het is de bedoeling dat Gaia en de mensheid ‘het redt’. We zijn met vele oude zielen hier om te helpen bij deze overgang. Want dat is een moeilijk concept: er is een plan en dat plan zal ook lukken, maar het plan kan alleen lukken als we doen wat er moet gebeuren… En daar ‘pushen’ onze zielen ons dan wel voor, dat we doen wat er moet gebeuren.
In deze bijzondere tijden zijn we niet alleen hier voor onze eigen ervaringen, eigen groei, eigen healing… maar is er ook de mogelijkheid om je steentje bij te dragen in deze grote overgang. Voel maar eens wat die boodschap bij jou doet…

Wil je een deel zijn van het probleem?

Of een deel van de oplossing?

Waar kan je nog terecht?

Natuurlijk is elke individuele groei en iedere healing die jij doet een meerwaarde voor het grote geheel. In die zin zou ik hier vele hulpverleners kunnen vermelden…
Je vindt hier enkele initiatieven waar je terechtkan om samen in groep iets neer te zetten dat het ‘gewone’ individuele en groepsproces overstijgt.

IK BEN Carolyne De Luca Duarte

Meer info op https://www.levenskrachtbycarolyne.be/

Ik ben vrouw, mama, dochter, partner, zus, vriendin én vooral helemaal mezelf.
Mijn leven vouwde zich uit in uitnodigingen tot groei.
Mijn lichaam vroeg meer verbinding, respect en waardering.
Bewustwording werd me elke dag voorgeschoteld in kleine en grote boodschappen, in de dageraad of een boom, een gesprek of ruzie, blozen of fronsen, een boek of een vers, lachen én wenen, schreeuwen of stilte.
Ik voelde de kracht in mij, elke dag. Een kracht die zich in iedereen bevindt.
Het wil gezien worden. Het wil groeien, ontwikkelen, oefenen, toevoegen, oefenen, leren, ontwikkelen, groeien… eindeloos… eeuwig.
Shiatsu kwam samen met de Integrale Evolutie Psychologie.
De rest volgde als vanzelfsprekend: Cranio Sacraal, Fascia, Reiki, Coaching, Bindweefsel, boeken, lessen, mensen, ont-moetingen.

IEDEREEN WIL GEZIEN WORDEN 
Ik ben er. Om jou te zien.
Om je de spiegel voor te houden.
Om je KRACHT te aanschouwen.
Om in je ogen te kijken.
Om je stil te laten worden vanbinnen.
Om jou uit te nodigen om naar jezelf te kijken, te bewonderen, te aanvaarden, te accepteren en van jezelf te gaan houden. Onbegrensd.

Vol moed en enthousiasme, eerbied en geduld, sta ik dichtbij om jou te zien openbloeien in schoonheid en heelheid. Compleet. Heel. Vervuld.

Crede et Vicisti
Geloof en Overwin

Ik organiseer in 2024

 • 10/02 – Zaterdag – Workshop Innerlijk Rijk: Visie & Creatie – 100€ ganse dag van  9u30 – 16u30

  We staan aan de start van een nieuw jaar en dit is het moment om je VISIE, je verlangens, je dromen te creëren en te MATERIALISEREN.
  Een hele dag om jou voor te bereiden voor de mogelijkheden van 2024.

 • 20/02 + 5/03 + 19/03 + 16/04 – Dinsdagavond : Handoplegging Innerlijk Wijsheid – 200€ voor de 4 avondlessen van 19u tot 22u

  Handoplegging is een aangeboren gave van iedereen.
  Het oefenen en verfijnen zorgen voor innerlijke communicatie, verbinding met jezelf en de andere en het vermogen te leren juist “voelen”.

 • 1/03 + 7/06 – Vrijdagavond : ANGELWALK meet KAMPVUUR – 30€ per avond van 19u tot 22u

  De Angelwalk is in vertrouwen gaan. Er volledig in gaan staan.
  Je ogen sluiten en door de tunnel van Liefde het pad van het hart bewandelen, gedragen door velen liefdevolle handen die jou begeleiden naar de ultime boodschap: Liefde.

 • 1/06 – Zaterdag – Workshop Innerlijk Rijk: Hart Opener – 100€ ganse dag van 9u30 – 16u30

  Volg je je hart of volg je de anderen??
  Ken je je missie of leef je gewoon… verder…
  Ben je een volger of kan je zelf beslissingen nemen?
  Beslis je vanuit noodzaak of tekorten? Omdat je bang bent alleen te zijn? Afgewezen en onbemind?

Je kan mij contacteren op carolyne.delucaduarte@hotmail.com of 0497 55 63 19

INNER POWER is een groepering van coaches, healers en zielswerkers die samen events organiseren -live en online- rond de thema’s welzijn, transformatie, verbinding, healing en persoonlijke groei. Met dit initiatief willen we mensen verbinden en inspireren tot meer welzijn, manifestatiekracht, transformatie en heling.

Al meer dan 2.500 mensen namen afgelopen 3 jaar deel aan onze online en live events.

Info op www.innerpower.be

Dit initiatief is gegroeid uit de training Word Succesvol Levens- en Zielsmissiecoach van Peter Grard – Aykohuis, centrum voor bewustzijn en verbinding. Kijk op www.aykohuis.be voor meer informatie over Peter.

Een 5-daagse – waarvan de eerste avond optioneel is om te landen – waar we als mannen onder elkaar mogen thuiskomen in de natuur, geïnspireerd worden en in diepere verbinding mogen gaan. Je hebt een keuze aan meer dan 90 workshops, healing sessies, sharing cirkels in kleinere groepen, muziek- en dans momenten. Op een prachtige natuurlocatie en met een team dat klaar staat met heerlijk eten.

Dit Belgisch mannenfestival wordt in 2023 al voor de 5e keer georganiseerd.
Meer info op www.mannenfestival.be

Opstellingen zijn een magische tool om inzicht te krijgen in familie, gezin, werk, gezondheid, vrienden, patronen, …
De combinatie met FKC maakt dat de opstelling nog juister, krachtiger en helender wordt.
Daarnaast beslissen de gidsen mee wat er kan en mag opgesteld worden. Zo komen we op thema’s uit die een shift in het wetend veld veroorzaken.

We organiseren zowel avond- als dagopstellingen, telkens in Zonhoven.
Info en inschrijven kan bij
Christine: christinemaex@telenet.be / 0494 29 74 42
Vero: verosimons@hotmail.com / 0473 45 41 86

Ik startte mijn loopbaan als dansdocente en choreografe. In mijn werk zocht ik telkens naar de eenheid  tussen vorm, techniek en soul. Dit leidde naar een opleiding als Creatief therapeute dans & beweging, I.V.-Psychotherapeute, Polyvagaal coach, Open Floor movement teacher, FKC therapeut en Supervisor. 

De afgelopen 18 jaar heb ik samen met internationale lesgevers me verdiept in de integratie van lichaam, psyché, brein en Geest. De trainingen en workshops die ik geef zijn hier het resultaat van.

Je vindt alle info over mezelf en alles wat ik organiseer op www.sweetmedicine.be. Hier wat korte info over de groepsactiviteiten.

 • Vrouwen rond het vuur 

4 keer per jaar – tijdens de equinox en zonnewende – komen we samen om ons te verbinden met de natuurelementen, andere vrouwen en om heling te ontvangen rond het thema dat tijdens deze seizoenswisseling nodig is. Data voor 2023 zijn: 21 juni , 20 september en 20 december telkens van 19.00u tot 21.30u in Kortessem

 • Zweethutceremonies

De zweethutceremonie is een moment van bezinning, gebed en introspectie vanuit de Indiaanse traditie. Het is steeds een moment om even bij jezelf stil te staan en na te gaan wat er in je leeft en in je omgeving en om van daaruit terug de wereld in te gaan en er je plaats in te nemen. Ervaring is niet vereist. Ook dit wordt in Kortessem georganiseerd op 27 mei, 15 augustus (vrouwenzweethut) en 21 oktober, telkens van 10.30u tot 19.00u. 

 • Queen Of spirit

DE TIJD IS NU om je kroon op te zetten, je plek in te nemen en je te laten initiëren in de eeuwenoude vrouwelijke wijsheid en helende kracht van Spirit Queen. 
Jij bent als koningin geboren met gaven, kwaliteiten en een missie om neer te zetten hier op planeet Aarde. Je bijdrage aan deze wereld is zowel voor je eigen welzijn, de ander als het groter geheel zeer belangrijk. Dit in verbinding met het zusterschap waar je kan en mag thuiskomen in een cirkel van veiligheid en gedragenheid. Deze cirkel is een belangrijke ondersteuning op je helingsweg om te gaan staan en schitteren als een ware Queen.
Via dans, visualisaties, rituelen, sjamanistische reizen en inwijdingen, die geïnspireerd zijn vanuit de Noord-Amerikaanse indiaanse tradities, weven we ons web naar de Queen in ons verbonden met de bron van Liefde. Dit is een heel traject van 4 zaterdagen en een kort weekend. Je kan terug inschrijven voor 2024.

Met VALKA brengen we ouder-kind kampen en overgangsrituelen voor jongeren en volwassenen om een sterkere verbinding te creëren in zichzelf, tussen mensen, tussen generaties en met de natuur. We zorgen hierdoor voor meer weerbaarheid, zingeving, erkenning, zelfvertrouwen, het gevoel van belonging en te kunnen bijdragen aan een gemeenschap.

Door trainingen rond het Rite of Passage framework, Community Building, Regenerative Culture en het 8Shields model van Jon Young, geven we je de skills om zelf die stappen bewust te kunnen zetten.

We bouwen aan een team van begeleiders, een community, waarmee we de overgangsrituelen in scholen en verenigingen kunnen integreren op een duurzame manier.

Meer info op www.valka.be

Je kan mij contacteren via ward@valka.be en 0032(0)486 41 97 02