Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Waardevolle info

Als FKC-hulpverlener komen we geregeld op dezelfde ‘onderliggende problemen’ uit. Dat kan gaan meer moeten rusten tot ‘juister’ water drinken. Aangezien daar veel over te vertellen valt en herhaling een grote meerwaarde is, heb ik daar ook een filmpje over gemaakt. Dan kan je, na je sessie, nog eens opnieuw naar de relevante info kijken.
Maar ook voor niet-cliënten of personen die nog niet met deze issues worstelen, zijn het hele waardevolle films. Beter aan preventie doen, dan afwachten tot de klachten zich tonen…

Rusten

Iedereen heeft het druk... Dat is in onze maatschappij zowat de norm geworden. Toch is 'te druk' niet goed voor ons. Wij hebben geregeld rust nodig; zowel ons lichaam als onze geest. En soms is dat zelfs het enige wat jou kan helpen in jouw herstel.
Als FKC-hulpverlener geven we daarom geregeld het advies om meer te rusten. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom deze film, zodat je geregeld nog eens kan terugkijken naar de uitleg waarom en de tips rond het rusten.

Water

Omdat juist water zo belangrijk is en daar zoveel misverstanden over zijn, heb ik daar een kort filmpje over gemaakt.
Jouw FKC-hulpverlener kan jou daar zeker nog een meer individueel advies over geven: hoe goed of slecht het water dat jij nu drinkt voor jou is en hoe dat het makkelijkste te optimaliseren.