Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Lessenreeks Hulpverlener met FKC

Wil je je verder verdiepen in FKC, zodat je er echt zelf mee aan de slag kan? Dan ben je van harte welkom bij de lessenreeks hulpverlener.

Wat?

Je leert over het aanpakken van

  • emotionele problemen
  • energetische problemen
  • biochemische problemen
  • structurele problemen

 

Je krijgt meer informatie over          

  • het spirituele
  • voeding

 

Je leert werken met

  • helende handen

Voor wie?

Je hebt geen achtergrond nodig als hulpverlener, noch de ambitie om later professioneel met FKC aan de slag te gaan. 

Voorwaarde is dat je ‘hier’ de les testen en de daarop aansluitende vervolgles, het terugkommoment, hebt gevolgd.   

Praktisch

In deze lessenreeks verdiepen we ons in de 4 domeinen: het emotionele, het energetische, het biochemische en het structurele. Dankzij het juist testen kan je, los van het beschikken over een grote en ruime medische kennis, veel klachten en problemen opsporen. Het aanpakken van deze klachten en problemen gebeurt dan aan de hand van enkele eenvoudige maar zeer waardevolle technieken. Ook je helende handen komen aan bod.

De lessenreeks omvat elf lessen per film en zes ‘live’ contactmomenten op maandag- of woensdagavonden tussen september en juni. Deze contactmomenten dienen voor demonstraties, oefensessies en als gelegenheid tot het stellen van vragen. De live-lessen gaan door in het FKC-centrum ‘in’t Quadraat’, Tervantstraat 117 B, 3583 Paal, telkens van 19u00 tot 22u00. Je dient de volledige lessenreeks te volgen. 

De concrete info over de ‘lessen voor hulpverlenen’ komt niet op deze site, maar krijg je per mail na het volgen van de ‘les testen’ en ‘het terugkommoment’. De volledige cursus kost 2500 euro, incl BTW. Hierin is ook een individuele sessie bij een meter of peter inbegrepen, en een coachingsessie rond je werken met FKC.
Voor wie dit financieel moeilijk haalbaar is: contacteer mij even per mail (kristien.quadraat@gmail.com), dan kijken we wat er kan.

Wie wenst kan een examen afleggen. Als je slaagt, ontvang je een getuigschrift en kan je er voor kiezen om je gegevens te vermelden op deze website.

Data

Deze lesdata worden hier niet gecommuniceerd, maar rechtstreeks aan de deelnemers van het terugkommoment na de les testen.