Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Les Testen

Weet je het soms ook niet meer met al die onduidelijke en tegenstrijdige informatie rond voeding? Ben jij het ook beu om al die minuscule ingrediëntenlijsten uit te pluizen?

Wil je ook weten wat voor jou waardevolle verzorgingsproducten, supplementen of medicijnen zijn?

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat jouw wetende deel of je gids je te vertellen heeft?

Kom zelf leren testen met FKC in deze unieke les!

Leren testen?

Je leert in één les:

  • jezelf testen
  • anderen testen
  • de valkuilen kennen en aanpakken
  • vragen stellen
  • de belangrijkste vraag

Als je al elders hebt leren testen, ken je toch ‘de valkuilen’ van het testen nog niet. Als je deze niet kent, kan je echt fout testen. Ik heb ze niet geleerd in mijn opleidingen… Ik heb ze zelf ontdekt en uitgewerkt hoe je ze kan aanpakken. 

Daarna volgt er nog een tweede les, een terugkom-moment als vervolg-les-testen waarin we leren:

  • graderen en wat je daar allemaal mee kan
  • werken met lagen en ajuinen

Voor wie?

Deze les testen en de vervolgles staan open voor iedereen. Je hoeft geen medische voorkennis te hebben. 
Het is nuttig maar niet verplicht om reeds de film van de infoavond gezien te hebben. Je hoeft geen cliënt te zijn bij een FKC-hulpverlener. 

Iedereen die later wenst deel te nemen aan de opleiding voor hulpverleners, dient deze les testen en de vervolgles (het terugkom-moment) te volgen. Enkel de lessen die je bij mij volgt voldoen als toegang tot de opleiding voor de lessenreeks hulpverlenen.

Praktisch

Er worden twee soorten lessen aangeboden. Enerzijds de ‘gewone’ les testen, op een maandag- of woensdagavond. Deze les wordt gegeven door Kristien Mechelmans zelf en kost 110 euro, incl BTW.

Anderzijds enkele ’trage’ lessen testen waarin dezelfde info gegeven wordt maar aan een trager tempo en met langere oefensessies en pauzes. Deze lessen zijn overdag op maandag of woensdag en worden gegeven door Stien Stuyts. Stien is afgestudeerd FKC-er maar ook een gedreven leerkracht. Kristien Mechelmans is telkens aanwezig. Deze les kost 160 euro, incl BTW. 

Ook van de vervolgles, het terugkom-moment, is er een gewone versie die wordt gegeven door Karen Vanbilsen of An Elen en een trage versie die wordt gegeven door Stien Stuyts. Zij zijn allen ervaren FKC-ers en FKC-lesgeefsters. De prijs is hetzelfde als van een les testen.

Er zijn steeds voldoende helpende FKC-ers om je persoonlijk te begeleiden tijdens de oefensessies. 

Je krijgt in elke les een cursustekst en powerpoint. 

Inschrijven voor de lessen testen in de herfst van 2024 kan hieronder vanaf half januari 2024. 

Wie de les testen gevolgd heeft, krijgt daarna per mail een uitnodiging om in te schrijven voor de vervolgles; en daarna voor de lessenreeks hulpverlenen. Deze data worden hier niet gecommuniceerd.

Data

Vanaf 25 januari opent het inschrijven en kan je via de balken doorklikken naar de detail-pagina met alle concrete info en de mogelijkheid om deze les in je winkelrugzakje steken.

Je dient bij het inschrijven al een voorschot van 10 € te betalen. Indien je nog geen account hebt, volgt er een mail waarin je gevraagd wordt om een wachtwoord in te stellen voor jouw account. Je krijgt ook een mailtje met de info over jouw bestelling en je factuur van het betaalde voorschot. Je kan zowel de info over jouw bestelling als je factuur altijd terugvinden in je account.

Volzet

Volzet