Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Vervolglessen

Nog nood aan meer info, aan meer voeding? Welkom op de vervolglessen!
Zij bieden ook de gelegenheid voor een vreugdevol weerzien met andere FKC-ers en een deugddoende babbel tijdens het onthaal of in de pauze. En dan zwijgen we nog over de helende knuffels…

Iedereen die de lessenreeks hulpverlenen afgerond heeft, is hierop welkom. Je hoeft geen examen afgelegd te hebben, noch met FKC te werken. Naast de gegeven info, zal elk vervolgmoment ook weer een ondersteuning in jouw eigen proces zijn.

Al de praktische info vind je onderaan de pagina.
De nieuwe data voor de vervolglessen van schooljaar 2023-2024 komen begin juli op deze website.

Verdiepingslessen

Je krijgt de mogelijkheid om lessen te volgen waarin een bepaald onderwerp verder wordt uitgediept. Elk jaar komen er enkele nieuwe verdiepingslessen bij. De meeste lessen worden door mezelf gegeven, maar soms door een andere FKC-er die een bijzondere expertise heeft op een bepaald domein. Deze lessen zijn vooral theoretisch, met de mogelijkheid van een kleine oefensessie voor/in de pauze.

Volgende verdiepingslessen zijn al aan bod gekomen. Zij worden nog wel eens herhaald zodat de nieuw afgestudeerde lichtingen ze ook kunnen volgen:

  • levenslessen
  • relaties
  • sterven
  • jezelf
  • boeiende verhalen over ziekteverloop (gegeven door Liesbeth Halewyck)

Volgende verdiepingslessen zitten in de pipeline voor lesjaar 2023-2024:

  • zwangerschap, geboorte, de eerste periode
  • psychiatrische problemen, klein en groot (gegeven door Nathalie Heemskerk)

Vrije schouwing

Een bijzondere ‘vorm’ van een verdiepingsles is de vrije schouwing. Elk lesjaar komt deze één keer aan bod.
Ik antwoord dan op de vragen vanuit het FKC-publiek. Dat geeft de kans om wat dieper in te gaan op onderwerpen die te klein zijn voor een hele verdiepingsles, op onderwerpen die dan in de actualiteit zitten, op vragen die er nog leven…
Ik antwoord zowel vanuit mijn kennis en ervaring, als vanuit wat ik op dat moment via de gidsen over dit onderwerp nog extra mag weten.

Workshops

In een workshop gaan we in kleinere groepen dieper in op hoe je FKC nog beter of anders kan neerzetten.

Er bestaat al een workshop rond FKC en opstellingen. Hier zie je heel goed de kruisbestuiving: hoe waardevol een opstelling kan zijn in een FKC-sessie en hoe FKC een grote meerwaarde kan zijn tijdens een opstelling.

Uit de workshop opstellingen is ‘MAAN‘ ontstaan: MAgda Stevens en AN Baert – beiden FKC-ers en ervaren opstellingbegeleidsters – bieden de mogelijkheid om nog verder te oefenen in groepsopstellingen met diegenen die de Workshop ‘FKC en opstellingen’ gevolgd hebben. Die personen krijgen hiervoor een uitnodiging.

Wat zit er in de planning:

  • FKC en lichaamswerk
  • verder oefenen in ‘producten van en voor cliënt’
  • werken met het stroomdiagram ‘consult FKC’; vooral bedoeld voor mensen IN de huidige lichting, maar natuurlijk ook toegankelijk voor vroegere lichtingen.

Schrijf je in!

De inschrijvingen zijn open, maar deze lessen zijn enkel toegankelijk voor FKC-ers die de lessenreeks hulpverlenen gevolgd hebben (1e t.e.m. 6e lichting). Je hoeft geen examen afgelegd te hebben. Je kan voor meerdere lessen tegelijk inschrijven. Schrijf je gerust ook in voor de gratis healingen van de aarde (op de pagina van Chrysocolla of onder 'meedoen'). Er zal je gevraagd worden om een account aan te maken. Daarvoor krijg je na het vervolledigen van je bestelling een mail met de vraag om een wachtwoord aan te maken. Bij een bestelling gedaan vanaf 29 augustus, krijg je ook automatisch een mail met jouw factuur. Voor bestellingen gedaan op een vroeger moment, wordt jouw de factuur ndtien gemaild.

Geen lesdata beschikbaar op dit moment...