Fundamentele Kinesiologische Communicatie
Christel Stevens
christel_stevens

Meer over mij

Ik ben ingenieur voeding en natuurdiëtiste. In een vorig leven was ik directeur van een zoetwarenfabriek en kampte ik zelf met overgewicht en eetstoornissen. In 2003 koos ik resoluut voor een nieuw leven, met wetenschappelijke opleidingen tot de natuurdiëtiste die ik nu ben.

ik ontwikkelde op basis van jaren ervaring de 3-isOne methode om zo veel mogelijk mensen te helpen bij overgewicht, uitputting, verteringsproblemen of andere chronische gezondheidsklachten. In mijn boek Samen GEZOND lees je er alles over.

Bij 3-isOne krijgen je lichaam, brein en hart evenveel aandacht. Want je fysieke, mentale en emotionele gezondheid zijn altijd met elkaar verbonden. 3-isOne geeft jou structuur, ondersteuning en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Want als je lichaam, brein als hart in balans zijn, herstelt de kracht van je zelfgenezend vermogen en word jij de betere versie van jezelf.

Een 3-isOne-traject start steeds met een uitgebreide analyse naar de oorzaak van de klachten, waarbij de FKC kinesiologie een grote meerwaarde is. Alle trajecten bieden een duidelijk stappenplan met een heldere structuur, motiverende filmpjes, heerlijke recepten en oefeningen die eenvoudig toepasbaar zijn in het dagelijks leven, ook van gezinnen.