Fundamentele Kinesiologische Communicatie
Christine Maex
reinhilde_maex

Meer over mij

Mijn FKC verhaal begint in januari 2018 ; voor het eerst op de stoel bij Kristien Mechelmans en mijn eerste woorden waren: "momenteel ben ik aan het overleven in plaats van te leven".
Na een pittig maar leerrijk parcours heb ik al heel wat inzichten vergaard, werd al heel wat trauma geheeld en heeft mijn leven een geheel nieuwe wending gekregen... in oktober 2021 ben ik aan de slag gegaan als FKC-therapeut, dit in combinatie met het geven van healings en ontspanningsmassages: A Touch of Go-l-d zag het levenslicht.

Ik blijf nog steeds werken aan mezelf maar nu durf ik te zeggen: " I'm a masterpiece, but a work in progress "

Na een tip van de Gidsen ben ik in september 2022 gaan samenwerken met Vero Simons in ons gezamenlijk traject "Opstellingen meets FKC"; een opstellingstraject waarbij we al heel wat magische momenten hebben mogen ervaren.
Heb je nood aan iemand die je terug op (je) weg helpt, dan wil ik graag iets voor jou betekenen met FKC of een individuele opstelling.
Zin om gewoon even te relaxen ... dan verwen ik je graag met een massage.

Wil je graag eens deelnemen aan een groepsopstelling als vraagsteller of representant; contacteer dan Vero Simons 0473 45 41 86 of Christine Maex 0494 29 74 42.

Don't forget : "You're also a masterpiece"