Fundamentele Kinesiologische Communicatie
Ellen Cornelissen
Ellen_Cornelissen

Meer over mij

FKC staat voor Fundamentele kinisiologische communicatie, een techniek die gebruikt wordt om effectief te communiceren en anderen te helpen. Door het toepassen van deze techniek ben ik in staat om mensen op een dieper niveau te begrijpen en hen te ondersteunen bij hun problemen.

In mijn kapperstoel kwamen mensen vaak met hun persoonlijke verhalen en uitdagingen. Hoewel ik altijd een luisterend oor bood, voelde ik me beperkt in mijn vermogen om hen daadwerkelijk te helpen. Met de FKC techniek kan ik nu echter veel meer betekenen voor mijn klanten. Door middel van gerichte vragen en actieve luistervaardigheden kan ik de kern van hun problemen identificeren en hen begeleiden naar mogelijke oplossingen.

Ik kan hen helpen om hun gedachten en emoties te begrijpen en hen aanmoedigen om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen. Het is geweldig om te zien hoe deze techniek een hele nieuwe wereld voor mij heeft geopend. Ik voel me nu in staat om mensen niet alleen een nieuwe look te geven, maar ook om hen te helpen groeien en bloeien op persoonlijk vlak. Het geeft me veel voldoening om anderen te kunnen ondersteunen en ik ben dankbaar dat ik deze techniek heb ontdekt.

Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden in FKC verder te ontwikkelen en nog meer mensen te kunnen helpen. Het is een waardevolle aanvulling op mijn werk als kapper en ik ben enthousiast over de mogelijkheden die het biedt om anderen te begeleiden op hun levenspad.