Fundamentele Kinesiologische Communicatie
Mario Esposito
mario_esposito

Meer over mij

Afgestudeerd in 2002 als ingenieur, ben ik gestart met werken in de industrie. Waar nieuwsgierigheid mij in eerste instantie dreef naar techniek, voelde ik mettertijd dat werken met mensen en zoeken naar oplossingen meer voor mij waren weggelegd. Daarnaast hebben de drukte en uitdagingen van het dagdagelijkse leven, mijn gezondheid stevig uit balans geduwd. Achteraf gezien een mooie boodschapper om mijn pad verder te vinden. Het werd een lange zoektocht naar een vorm van hulpverlening die mij op alle vlakken echt hielp, tot ik in contact kwam met FKC.

Door hiervan zelf de kracht te hebben ervaren en geïntrigeerd door de vele mogelijkheden ervan, heb ik in 2021 de opleiding gevolgd en met succes afgerond. Om steeds op de hoogte te blijven, volg ik jaarlijks de nodige verdiepingslessen en help ik als ondersteuner in de lessen.
Het brengt me vreugde wanneer ik mensen mag helpen om hun gezondheid op alle vlakken terug in balans te krijgen en hen te begeleiden in hun groeiproces. Iedereen is dan ook meer dan welkom met welke vorm van uitdaging ook.