Fundamentele Kinesiologische Communicatie
Riet Plevoets
riet_plevoets

Meer over mij

🧐 Mijn persoonlijke zoektocht begon toen ik geconfronteerd werd met een levenslange afhankelijkheid van zware medicatie. Ik weigerde dit als mijn enige optie te accepteren en zocht verder naar gezondere alternatieven.
🥰Kinesiologie kwam als redmiddel op mijn pad en mijn klachten (acné, burn-out, buikpijn, ...) evenals die van mijn paard (allergiën, mestwater, PSSM2) verbeterden hierdoor zienderogen.
📚 Sinds 2017 volgde ik verscheidene opleidingen en kon mij uiteindelijk kwalificeren als FKC Hulpverlener en lesgever in de opleiding FKC.
🍀 Nadat ik meer dan een decenium gewerkt heb als dierenartsassistente kan ik de opgedane kennis en ervaring nu combineren met FKC en hierdoor -dier en/of mens- verder op weg helpen met het verlichten van hun 'onoplosbare' klachten.
🌟 Daarnaast heeft mijn eigen paard zich inmiddels ontpopt als energetisch werker en assisteert graag bij de opstellingen met paarden en bij individuele sessies. De transformaties die mensen hierbij ervaren zijn (bijna) magisch

🦋 Geen vraag of probleem is te gek. Ik sta regelmatig zelf nog verbaasd van hoeveel verandering er mogelijk is en welke transformaties er gebeuren. Voel je welkom.

Consultaties voor mens en dier gaan door in de praktijk in Halen.

Voor de paardenconsultaties kom ik op locatie.

Riet