Fundamentele Kinesiologische Communicatie
Sonja Vanheeswijck
sonja_vanheeswijck

Meer over mij

Ik ben Sonja. Mijn persoonlijk groeipad werd – naast mijn professionele carrière in IT en consultancy – mee bepaald door mijn rol als partner, ex-partner, dochter, zus en moeder. Gedurende mijn carrière heb ik vaak gevoeld dat er nog iets meer, nog iets anders was voor mij dan alleen mijn huidige job. Maar in de ratrace van alledag duwde ik dat stemmetje weg. Jarenlang. Tot ik in een burn-out belandde en ‘SOLK/MUS’-er werd.

Luisteren en observeren is altijd mijn ding geweest. Ik wil in verbinding treden met mensen om naar hun verhaal te luisteren. Mede dankzij FKC, durfde ik stilaan te luisteren naar dat stemmetje dat ik jarenlang genegeerd had, naar de signalen van mijn lichaam, naar mijn intuïtie, en kreeg ik de nodige duwtjes voor mijn eigen groeipad.

Hetgeen ik ervaren en geleerd heb, zet ik nu in voor anderen: om hen te begeleiden hun waarden, sterktes, kleinmenselijke kantjes, eigenaardigheden en overlevingsstrategieën te ontdekken; hun knopen te helpen ontwarren en waar nodig een duwtje in de rug te geven om stappen te zetten op hun groeipad.