Fundamentele Kinesiologische Communicatie
Stien Carlier
Stien_Carlier

Meer over mij

Ik ben Stien Carlier, een vrolijke en passionele muzikante. Het verlies van mijn mama in 2017 schudde me echter compleet door mekaar. De ene fysieke klacht na de andere stapelde zich op en nergens was de echte oorzaak te vinden. Ik ging verder zoeken en vond troost en steun in muziek, yoga en energetisch werk: FKC in het bijzonder. Ik leerde dat trauma met de nodige aandacht en werk omgezet kan worden in iets moois, iets krachtigs.
Zo goot ik mijn rouwproces in een album voor mijn mama dat ik in eigen beheer uitbracht met de band WESTHINDER en volgde ik een aantal opleidingen, waaronder die tot yogadocent (Plooy yoga studio) en tot hulpverlener FKC. Tijdens die opleidingen ontdekte ik mijn tweede passie: mensen helpen op een persoonlijke en holistische manier.
In mijn sessies werk ik graag met alles wat ik kan aanbieden: FKC, coaching, healing en beweging. Er staat altijd hetzelfde centraal: jij. We gaan in onze sessies dus samen aan de slag en kijken wat het best voor jou werkt. Ik bied een persoonlijke en warme begeleiding aan voor wanneer het leven even niet mee zit, wanneer je lijf even niet meer mee wil of wanneer jij het allemaal even niet meer weet.
Thema's waar we mee aan de slag kunnen:
- rouwverwerking- en begeleiding
- lichaamsverbetering
- fysieke en/of mentale aansterking
- het terugvinden van balans
- meer helderheid
- meer (zelf)vertrouwen
- een energetische healing
- het ontwikkeling en leren vertrouwen van je intuïtie
- je algemeen welzijn bevorderen
- vreugdevoller en krachtiger in het leven staan
- onopgeloste kwalen en klachten (mentaal/fysiek)
- ondersteuning bij chronische pijn
- een doel vinden
- zelfliefde
- ...
Geef me een seintje als je met vragen zit, ik luister graag en dan kijken we samen wat ik eventueel kan doen voor je!